. BitterSweetLurveLife: Eye-Mo Moist..eye drops

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Wednesday, March 23, 2011

Eye-Mo Moist..eye drops

Dare to be different? Grab this..
Sports stylo..like this!
Round shape..never tried this shape
Caakkkk! Hahahaha... Bukan nak promote bout eye-drops tau.. yg aku maksudkan eye-drop ni adalah term yg aku reka utk cuci2 mata. Sorry ek uols. Once in a while bergimik2 ni cam best la pulak. Gara2 terasa feenaatttt dengan key in-key in..so aku merilekskan diri kejap and terjah website FOSSIL. Ni adalah brand jam kegemaran aku..cuci2 mata tengok hot-stuffs yg might be akan jadi one of my dream come true nanti.. So far, aku dah ada two set of FOSSIL watch and aku takat ni tak penah lagi pakai watch yg round shape. Aku lebih gemar wearing yg rectangular shapes. Teringin lak nak try pakai yg round shape kali ni.  Now...tgh fikir and tinjau2 my next collection.. hehehe..Jom kita tinjau lagi together-gether...

nice...kalau aku pakai camana ek??
Ranggi style..

P/S : Seeee...mesti gakk aku pick shapes yg rectangular if compare dgn yg round shape.. Mata aku lebih berkenan dgn rectangular shape la gamakknya. Kalau uols nak survey2 sendiri..uols klikk-klikk je kat link ni and see for urself Authentic FOSSIL.. taaaataaaa
SALAM SWEETLURVE


3 comments:

senyumSOYA said...

aa..suka yang rectangular gak~ cumei!!!

Redbloodsnow said...

EEEE YG 1ST TUH LAWA GILER. AILIKE! :)

L@dyKichiMachiko said...

SenyumSOYA:..yup..heart rectangular so much.

Zie:...yup lawa!! tapi i prefer yg sports and ranggi style..hehe.

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR