. BitterSweetLurveLife: Yeayy! Aku dah berjayaa!!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Wednesday, March 23, 2011

Yeayy! Aku dah berjayaa!!

Nite uols..thou line tenet agak slow these few days..semangat aku msh berkobar2 utk terus hapdate blog aku yg tak seberapa ni. I don't care ape yg korang nak kata bout my blog..It's simple anyway..kalau tak suka, jgn baca. Kalau nak sharing ideas, sangat2 dialu2kan..i'm looking and making friends.Tak kisah le kalau uols ni still budak2 hingusan ke...tua-bangka ke..(hohoiii..ganasnya bhs) aku accept uols seikhlas hati. Thanks for sudi jd my follower... I'm still new in blogging so lot of things need to learn and catch up..apa2 pandangan dr uols as my sincere readers sgt2 di hargai.... Oh ye.. aku dah berjaya tempek shoutmix at my blog..so uols adalah dijemput untuk meninggalkan jejak uols di sana... Pasni senang le aku nak detect uols and visit uols pulak.. Yeayy!
 ~SWEETLURVE REGARDS UOLs~

3 comments:

AmirFX said...

Tahniah la... Tenet umah kmk angol juak duak hari lepas ya tek.. Nang angol lah nangganya...

erolnukman said...

amir juak dolokkk...hehehe...
slamat bblog! =)

L@dyKichiMachiko said...

Amir&Erol..: tq..tq..(^^,) slmt berblog juak.

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR