. BitterSweetLurveLife: Alahaiii...ada jugak spesies KAWAN yg camni

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, April 18, 2011

Alahaiii...ada jugak spesies KAWAN yg camni

Hello there! Wassup..wassup..erk,tiru gaya Mila la pulak! Uols buat apa? Tgh lunch?..Baru nak pg lunch? Melentokkan kpale? Whatever uols doing now..hope everything is fine. Aku msh lagi di ofis ni, arini sgt blur. Adoiyaii..nampaknya terkena penangan Monday Blues la  aku nihh. Bcoz of rs kebluran yg amat, dan kpale pun dah mula pening2 lalat ni so aku pun mula menjelajah ke alam maya..first, login my FB akaun..then, login my blog pulak. Berselang-seli..pantang ada masa FREE dan bila dah merasakan..sindrom KEBOSANAN dtg menerjah. Suddenly,my eyes tertarik pd statement status one of my coursemate mase study dulu:

*klik PIC if nak tau*
Alahaii..ingatkan aku sorg je yg 'pompuan' tu x approve..rupanya my coursemate ni pun dia tak approve gak. Walhal,dulu study sama2..in fact penah buat assignment segroup lak tu. Adoiyaii..demand ek ko 'pompuan' No wander la bila aku review balik aku punya friend list, profile dia dah tak exist! Rupanya dia remove.. erm. Apalah salah weols ni kat ko 'pompuan'? Bukannya weols ni memaki-hamun tak tentu hala kat FB wall ko tuh! Eii..tak paham la aku. Dulu bukan main rajin ko, comment every status of ours..n now ko sesuka ati lak remove peeps, yg KAU KENAL. (biasanya org remove org yg tak dikenali..kan uols?) Huh! So..so...tak tau nk kata apa kat 'pompuan' ni. Sekatikauempunlahh..siya!

Bisik2:
pinggan x retak,nasi x dingin..org dah tak nak kawan..aku lagi la tak hinginn..

2 comments:

Azlan Hasan said...

haha..aku pun penah kena gak..tp kene remove ngan ex gf member aku..sebab balak br dia suruh remove..haha..kelakar kan??kalo totally stranger tu aku paham laa..isk..isk..dunia..dunia..hehe

AmirFX said...

Haha.. Kmk lom pernah kenak kes kedak ya.. Mun kenak pun asanya sik menjadi hal.. Bukannya sorang jak kawan d dunia tok.. haha..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR