. BitterSweetLurveLife: Mata Oh Mata..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, April 18, 2011

Mata Oh Mata..

Assalamualaikum Semua...wahhh dah nak dekat lunch time ek? Uols plan nak lunch kat mana later on? As for myself...I just plan to have my lunch at home je. And for sure arini menunya quite simple. Masak apa yg ada dan mudah nak prepare. Hari bekerja ni, aku jadik malas skit nak masak yg havoc2. Ok,enuff story bout  foods.. I’m quite disturb lately tau uols..still remember my previous entry pasal pergerakan kelopak mata tu..if uols tak ingat...let’s review it HERE. Until now, but not everytime.. hujung kelopak mata atas/ekor mata sebelah kanan ni asyik je bergerak2..uols penah experience this thing tak? Apa agaknya petanda ni ek..aku jadi bingung. According to petanda yg aku googlekan tu..maksudnya akan beroleh kewangan & menerima kedatangan org jauh.. Erm, sape agaknya yg nak bg duit dan yg nak dtg tu ek? ...Mungkinkah...?? Ohh...kenapa? Harus aku bersedia menerima apa2 kemungkinan..kan. Atau,adakah semua ini ada kaitan dgn biologi? Whatever it is..I need to calm down and chillax..rite. Maybe,it's just an ordinary nerves of the eye tiredness.  

Bisik2:
...tak selesa bila mata ni dah mula dtg heng nak kedip2 misteri tu... Apakahh??

4 comments:

Farah Shamsudin said...

huhu.. aderla tu bila mata da berkedip2 tu..:)

AmirFX said...

Kmk asa kelip2 kat mata ya cuma petunjuk ktk akan ngecheng mata ngn orang tua kaya tinggal kat new zealand..

wa khairul onggon said...

Mena kata amirfx ya.. gus ktk exercise mata takut tersalah kecheng lak hehehe...

L@dyKichiMachiko said...

farah:...erk? ada apa tu ek?

AmirFx:..ahaha..simpang malaikat 44, sikk mek maok camya.

Wa Khairol:..kmk sik pande nak ngecheng urg, urg nok ngecheng kmk..yerdehh..^_^

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR