. BitterSweetLurveLife: Kelesuan....Kemalasan..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Tuesday, April 19, 2011

Kelesuan....Kemalasan..


Ohh tidakk!!..Janganlah begini..tak kuasa aku nak melayan. Aku percaya semua org pernah merasa LESU, bila badan dah lesu..maka macam2lah perasaan yg timbul menguasai jiwa uols rite. Salah satunya, of course..MALAS. Penyakit hati yg sangat kronik dan takde penawar jika dibiarkan berlarutan. Penawarnya adalah kekuatan mental dan fizikal diri sendiri..Am I rite uols? Alamakkk...apa jadi kat aku arini ek. Nape tetiba  writingku sound agak serious?..Hohoho..tukar angin sekali skala ek uols dek kerana mood aku yg agak LESU dan MALAS sedikit arini.. Ohhh tidakkk! *geleng2 kpale* Therefore, aku kuatkan diri utk melawan kehadiran emosi dan 'penyakit M' ni dgn meniup kembali semangat keje aku yg kian meng'hilang'. Ohh tidakk! Aku tak seharusnya membiarkan perkara ini berlarutan..Semangatt sikit! HipHipHoorayy! So, uols...kalau dah mula rs 'penyakit M' ni dtg menjengah uols..so kena bangkit dan sedar diri utk fight balikk..ok. Till then, have a nice day ahead uols...

Bisik2:
sesekali rasa MALAS & DOWN itu biasa..tp kalau hari2..ada sesuatu yg TAK KENA..

3 comments:

AmirFX said...

M = makan = malas.. Haha..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

bangun!bangun! =0).
lawan asa malas ya..hehehe,...kak vee ada petua bez...mun asa lesu, coba bawak berendam..berendam dalam swimming pool or tab mandi..=0).

Azlan Hasan said...

nie salah satu penyakit yg xde org boleh tolong..hehe..eventhough kadang2 ngah banyak keje malas still leh melanda..hehehe

Regards,
-Strider-

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR