. BitterSweetLurveLife: Breakfast dgn Lipton Ice Tea

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Tuesday, May 24, 2011

Breakfast dgn Lipton Ice Tea

Ice Lemon Tea..ihsan dr Mr Google
Moninkkk Uols! Happy Tuesday! Dah breakfast tak uols? Apa ke tebiat aku pepagi lagi dah minum Lipton Ice Tea Lemon ni haaa... Time bulan mengambang ni selera nak minum yg masam2 je. Ngidam ke apa?? Hahaha..well aku rase ni disebabkan oleh perubahan hormon la kot.. Apapun, minum Ice Tea Lemon pepagi ni cukup melegakan tekakku yg kehausan. Heheh..paasni nak terjah kantin lak, menu apa agaknye yg dorg masak pg ni ea?.. Laporr..kena makan coz jadual kelas arini agak padat dan memenatkan! See uols...later!

Bisik2:
aku suke Ice Lemon Tea...my faveret drink tu!

2 comments:

Azlan Hasan said...

hehe..owh..peberet rupanya..hehe..anyway happy working!!! :)

Regards,
-Strider-

mimie kamisah said...

Haus mek ngga air ya eh.. hehehhehe

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR