. BitterSweetLurveLife: Gimme Back..My GLITTERATI status..Enche Nuffnang!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Saturday, June 04, 2011

Gimme Back..My GLITTERATI status..Enche Nuffnang!

(T_T)...(T_T)..(T_T)..
*uwaaaaaaaaa....WHY?!!!!*

Dear Enche Nuffnang yg kaya-raya,

Enche Nuffnang, aku bukan nak cakap apa..tolong bagi balik aku punya glitterati status boleh tak?.. Aku dah remove ads yg aku fikir boleh menjejaskan reputasi engkau sbg komuniti pengiklanan yg paling tersohor di rantau Asia Pasifik ni..aku takkan serve mana2 ads lagi melainkan ads yg Enche Nuffnang dan ChurpChurp assign kat aku. Bukan nak kata aku ni desperate sgt nak cari duit tapi..sebenarnya aku nak jadikan blog ni tempat yg berguna.. bukan je sbg tmpt utk meluahkan rasa gelodak jiwa..tapi aku nak buktikan pada seseorang yg aku bukan melakukan sesuatu yg sia-sia.. Aku nak buktikan pada DIA, aku bukan sekadar merapu tak tentu hala dgn blog aku yg tak seberapa ni..sungguh pun aku sedar, bukan mudah nak dptkan BE dr engkau yg sentiasa tercari2 blog yg benar2 layak dpt BE..


Enche Nuffnang, tolong aku.. (T_T). Aku tak ingin semua ini jadi sia-sia. Aku msh ingat dgn nawaitu aku bila aku mewujudkan blog ni. Aku ingin menyampaikan ilmu..mencari ilmu..belajar sesuatu yg baru..drp org lain..dr blogger yg lebih berpengalaman dan mencari kenalan yg boleh bertukar2 buah fikiran..tak lebih dari itu kerana aku ada sekeping hati yg fragile, yg perlu dijaga.

Tolong..tolong..penat je aku merajinkan diri updating entries for a couple of days ni dgn harapan GLITTERATI itu kembali semula. Walau pada mulanya, aku tak kisah.. Kini, aku sgt kisah bila GLITTERATI itu dah dilucutkan.. Dgrlah rintihanku..Enche Nuffnang. 

Bisik2:
sesi merapu bersama Enche Nuffnang.. Uols jgn gelak2..jgn nak kutuk2.. Ini aku punya blog, aku punya suka nak taip or cerita apa je..tak suka, tak puas hati..uols leh nyahh dr sini..
**mood tgh swingg ni..cakap pun swingg-swingg**

2 comments:

Cik Azizah said...

alahai...sedihnya benor luahan hati ni..npe boleh status glitterati? lady ada guna iklan lain ye. huhu setia lah dengan nuffnang ya..kihkihkih

Redbloodsnow said...

ktk udah anta ticket dgn cdak nuffnang sal hal tok ka dear? ktk kenak inform cdak..bok cepat dpt blit..hehe.

tdh ktk...mek dh pernah rs apa yg ktk rasa tok

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR