. BitterSweetLurveLife: Glitterati ke..tak glitterati ke..tak kisah la.Janji aku maintain berblogging!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Thursday, June 02, 2011

Glitterati ke..tak glitterati ke..tak kisah la.Janji aku maintain berblogging!

Assalamualaikum Uols. 

How's everyone? Hope semuanya OK je ek arini. Well, mood aku agak swing today.. Sedih taukk. Baru jap tadi aku login Nuffnang akaun..erm, what a surprise to see that status glitterati aku dah takde. Knape jadi camtu ek? Nak kata aku tak update blog, so far aku ada gak update walaupun hanya satu entry je..nak kata readers tak singgah..check2 ada jugak yg sudi singgah di blog aku yg tak seberapa ni. Erm, konpius2..bencer (adventure) jugak nak maintainkan status glitterati ni ek uols.. 

25th May - 31st May visitors
Is it becoz of blog aku yg satu lg tu yg kekurangan visitors? FYI..aku manage 2 blog. But then, i spills more time and writing in primary blog aku ni as the other blog is juz a place for me to promote blogshop yg aku suka shopping online. And, sometimes..ada jugak sharing some info yg aku fikir agak berguna for readers. 

1st May - 29th May visitors


Well..takpelah. Glitterati ke tak glitterati ke..ada aku kesahh??..yg penting aku maintain blogging. Those readers yg sudi follow and reading my entry..thank you very much! Kalau ada useful tips ttg Nuffnang dah 'keglitteratian' ni..meh la share2 kat aku (^_^)..
Bisik2:
...well, not bad rite my blog performance? Lepas ni nak perform lebih better lagi! Chaiiiyookk!

1 comment:

Redbloodsnow said...

haaa..mun kamek nk yunk. susah hati 24jam mek. ni tuju x...rugi beso oww mek mun x gliterati. ever okeh mek kerugian RM100 plus gara² gliterati mek di lucutkan dolok

ya gara² mek served iklan youthsays. hehe..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR