. BitterSweetLurveLife: It's Time to Burn Your Calories and Fat..dear teachers!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Thursday, June 09, 2011

It's Time to Burn Your Calories and Fat..dear teachers!

Haa..ni adalah sambungan utk entry INI (sila klik kalau nak review). As uols know..last month aku ada habaq kat uols yg aku akan continue story entry tu.. So...here it is! 

Lepas makan2 dan menternak kalori..dan balik rumah jap utk melelapkan mata kerana kekenyangan,tepat pukul 3.00 petang..semua guru dan beberapa staf bukan guru yg terlibat..diminta utk hadir ke dewan serbaguna. Nak tau..kenapa? Weols kena dera dgn pengawas! Amboii..amboi..nak lawan cikgu nampak??. Hahaha..takdelah uols..weols tak main le kes dera2 bagai..petang tu pengawas sekolah organize sukaneka utk weols. Sgt seronok..dan super happy petang tu. Sampaikan pengawas sekolah pun pening nak manage weols..coz mase tu terserlahnya sikap keanak2kan weols. Hahaha..ha ambek uols pengawas..baru uols tau camane rasenya cikgu2 ni berdepan dgn perangai dan kerenah yg macam2 setiap hari.

So, enough of membebel tak tentu hala..uols layan je gambar2 yg sempat disnapped pada hari tersebut!
Before bersukan..haruss posing chantekk!



Pasukan guru dipecahkan kpd 4 kumpulan. Ni sdg bersedia utk acara
melompat dalam guni..
(lari dlm guni)
Next, berjalan atas batu-bata..pulak!
Acara 'rantai paling panjang'. Rantai tu hanya bleh guna barang2 yg terdapat di badan  pemain shj.  Naseb baekk 
takde yg fanatik sgt, kalau tak haru ada kes guru berbogel coz nak buat rantai yg paling panjang.
Acara lumba ikat kaki. Hehe..betul ke tu? Ahh...lantak jelah!
Cari gula2 dalam tepung. Muka pulak kena basah dgn air before tiup tepung tu.
Huhu..pengawas ni mmg nak balas dendam kat cikgu2 nampaknya..(^_^)
Jom main boling pulak! Boling kelapa..
Last but not least, isi air dalam botol menggunakan sudu.

SEKIAN..

1 comment:

Dea said...

skolah ney tok??.. hehe

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR