. BitterSweetLurveLife: Khamis yg spontan; Mengidammmm........

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Thursday, October 13, 2011

Khamis yg spontan; Mengidammmm........

" Cheese Pizza...yummyy" - Google
"Ayam Goreng KEPSI (KFC)" - Google
" Secret Recipe...cakes" - Google
"Chicken Burger McD" - Google
"ABC a.k.a Ais Kacang " - Google

Perghhhh...tak dapat diungkapkan dengan kata2..betapa aku sangat cravinggggggggggggg for these foods!! Rase macam dah berkurun-kurun aku tak menjamah semua ni...benda yg paling simple dan senang nak dibuat kat mana2 gerai makan such as ABC pun susah nak carikkk kat sini.. Taktaulah..maybe ais mahal sangat harganya kot! 

Bisik2:
tak sabarrrrr nak cuti....nak p jamah all these foods.. CUTI pun aku keje gak kali ni..

7 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

yarabbi..ktk betol soh mek mengidam juak....whuaaa!!

AmirFX said...

ABC ya nang perghhhhh.. Siap ada kacang gik ya.. Adoh2..

♥ shaheizny ma ♥ said...

sedap je,.hehhehe

Stilla Royazrie said...

yah nang banyak jak nak di idamnya..hheheh

[sutera kasih] said...

aduhhh...teselio alu lidah tok nk mkn juak ehhh :(

ciK LyndaWawa said...

adoheh..cia kmk lok..=]

eva said...

mek xpande mkn pizza.. xtauk pahal.. mek xsuka roti nya tebal ilak.. mun nok sejok2 layan abiss. haha

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR