. BitterSweetLurveLife: Kecewa..Sedih..Hampa...(T_T)

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, November 14, 2011

Kecewa..Sedih..Hampa...(T_T)

" My e-GTukar Result...(T_T).." click to enlarge!
Saat ini...hati rasa sgt sedih, kecewa dan hampa. Apa yg diharap2kan tak menjadi kenyataan. Aku refreshkan memori uols kat SINI..  Actually, keputusan ni aku dah pun semak pada 10/11 yg lepas..tapi wish some miracle might happen so try lagi skali log in today coz arini adalah official result permohonan pertukaran/perpindahan guru bg sesi 2012....tgok2 keputusannya masih tetap sama. So far skolah aku, hanya 2 org guru je yg permohonan perpindahannya berjaya/diluluskan.. Guru-guru ini adalah daripada Jabatan Bahasa, iaitu kedua2nya ialah guru Bahasa Inggeris. Ramai jugak cikgu yg mintak transfer tp tak diluluskan. Eventhou, those yg dah cukup tempoh perkhidmatan bertugas disini dan tak terkecuali guru-guru yg dah berkahwin, beranak- pinak disini, guru-guru yg bakal berkahwin dgn alasan mengikut suami pun tidak diluluskan permohonannya..apatah lagi aku, guru bujang yg dah cukup tempoh perkhidmatan dan bakal menikah... Adoiiyaiiii...sungguhpun ada yg kata tempat ni selesa, dan tak bnyk kerenah..tapi dr segi aspek jiwa aku....sungguhh aku dah tak tahan.. Bosann dgn environmental disini.... Nampaknya kena berusaha lagi pada tahun depan. 

Bisik2:
nak cari 'kabel' la lepas ni..senang cerita..

8 comments:

Ardini Humaira said...

deen pun tak dapat tukar juga sobsss

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

Sabar deng...sabar deng...tahun dpn try mintak tukar agik... jgn putus asa...

AmirFX said...

Tedah.. Try ur luck next time... All the best..

Tea said...

cat5 cable? coaxial cable? fibe optic? minum teh lok....

ilek2 lah...

EyanaNoorAzlan said...

cikgu ek? sy nk jd cikgu gakkk..
huhu..KPLI mcm dh xder..hampehh..

salam ziarah =)

Azlan Hasan said...

sorry to hear that..xpe kak..sabar je laa..keep the faith...hehehe

Regards,
-Strider-

eva said...

huhuhu..ola tedah lok.. xpa dear.. blom rezeki ktk d luar nun.. sabar k..

Azlan Hasan said...

sabar ek kak...cari je kabel..benda2 macam nie lagi senang pakai kabel..kalau ikut suami pun tak lepas gak memang btul2 susah nak mintak transfer nie..hehehe

Regards,
-Strider-

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR