. BitterSweetLurveLife: Aku sukaa..korang??

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Saturday, March 26, 2011

Aku sukaa..korang??



Weeee...comelnye budak ni kann uols? Chop..chop..hola-holi uols. Dah beberapa hari aku menyepikan diri kan..aku busy skit lately tu yg x sempat nak update new entry for my blog ni. Erm..cam sedap lak susu yg budak tu minum kan uols? Haaa..story pasal susu ni, sape antara uols yg suka minum susu?.. Sila angkat keninggg!! Hahaha..

Aku suka minum susu. Tapi..aku minum susu ikut mood. Aku bukan jenis yg konsisten nak minum susu. Bila aku rasa aku nak minum..barulah aku sibuk2 pegi beli susu kat supermarket. Kalau mood kurang nak minum susu..aku ignore buat tak tau je. Uols nak tau susu apa yg aku suka??? Jom skodeng..



Susu Dutch Lady...i loiiikeee!
Haaa..aku suka Dutch Lady..my favourite is...Chocolate and Full Cream.







Wujud lagi ke Banana flavour ni? Tak penah jumpe pun...kat tmpt uols ada tak?


Haaaa..tu diaaaa. Aku heart sangat dgn susu brand Dutch Lady ni. Nak-nak lagi yg perasa Coklat tu. Yg Full-cream tu biasa2 je. Esok nak pg beli yg perasa Strawberry lah pulak. Sambil aku godek2 Mr Google td..aku terjumpalah susu perasa pisang ni.. Seingat aku, tak penah pulak aku terjumpa perasa pisang setakat ni.. I guess..maybe perasa pisang ni keluaran yg sudah2 kot.. kat tmpt uols ada tak? Okehhh uols..aku nak pg minum susu jap.. Kita rehat dulu..

2 comments:

atiEy_[azHa] said...

auch ! heart to dear ... suka sangat yang full cream . ee ~~ terasa lak nak minum kan . haha

AmirFX said...

Feveret kmk stroberi ngn full cream.. Fuhhh.. Lamak dah sik minum aek susu... Genti g jamban lepas ya.. haha..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR